Harmadosztályú trapézlemez

Harmadosztályú trapézlemez

1.390 Ft

Műszaki adatok, leírás

Egyedi igények szerint méretre vágás.
Egyenesen a gyártótól!

Az akciós lemezeink III. osztálynak minősülnek, melyekre garanciát nem vállalunk! Csak a vésztői telephelyünkön megtekinthető és megvásárolható. Különböző színben, szélességben és anyagvastagságban elérhető. A lemezek hossza pedig áranként eltérő lehet. Ezek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál a megadott elérhetőségeink egyikén.

Az árak színek szerint változnak.

1.390 Ft

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Kategória:

A harmadosztályú trapézlemez felhasználási lehetőségei

Harmadosztályú trapézlemez alkalmazása olyan épületek esetében jellemző, ahol az elsődleges és szinte az egyetlen szempont a funkcionalitás. Ha szeretnénk olcsón, költséghatékonyan tartós végeredményt elérni olyan módon, hogy képesek vagyunk lejjebb adni a designnal kapcsolatos elképzeléseinkből, akkor ezek a típusok ideális megoldást jelenhetnek. Egy gazdasági melléképületnek vagy tároló helyiségnek sokszor az egyetlen rendeltetése, hogy ellátsa feladátát – az olyan szempontok pedig, mint hogy jó benyomást tegyen a külső szemlélőre vagy emelje egy ingatlan esztétikai értékét szinte, egyáltalán nem kerülnek szóba.

Mire kell figyelni a legolcsóbb trapézlemez választása esetén?

A harmadosztályú típusok valóban a legegyszerűbb kivitelek közé tartoznak, gyakran ez a legolcsóbb trapézlemez, amelyeket az interneten vagy a szaküzletekben beszerezhetünk. Tökéletes megoldást jelentenek ipari, mezőgazdasági vagy raktárépületekhez, ahol nincs hőszigetelési követelmény. Fontos azonban tudni, hogy a harmadosztályú trapézlemez belső oldalán a külső és belső hőmérséklet, valamint a páratartalom különbségek miatt nedvesség csapódhat ki (ezt nevezzük szakszóval kondenzációnak). 

Ha az épület funkcióját nem zavarja (pl. nedvességre nem érzékeny anyagok tárolása esetén), akkor ez a tulajdonság nem okoz gondot, mindösszesen a megfelelő szellőzésről kell gondoskodni. Ha azonban az épületben tárolt eszközök, szerszámok, vagy más termékek, anyagok védelme érdekében meg kívánjuk akadályozni a kondenzvíz lecsepegését, két lehetőség áll előttünk. Az egyik, hogy a harmadosztályú trapézlemez alá egyrétegű alátétfóliát helyezünk, a másik pedig, hogy belső oldalakon speciális, előre ragasztott kondenzációgátló réteget helyezünk el. Ez a filcréteg szivacsként képes felszívni és megtartani a kicsapódó nedvességet, miközben a folyamatos szellőzés hatására fokozatosan kiszárad.

Mit érdemes tudni még a harmadosztályú trapézlemez kapcsán?

A harmadosztályú trapézlemezre igazak azok az előnyök, amelyeket általánosságban elmondhatunk a hasonló, horganyzott építőipari kiegészítők kapcsán. Bel- és kültéren egyaránt használhatók, kiválóan alkalmasak emellett mennyezeti és homlokzati burkolóanyagként is. Amíg egy prémium kategóráis, fa mintás darabbal bátran elkészíthetjük utcafront felőli kerítésszakaszunkat, addig a legolcsóbb trapézlemez jó, ha nem annyira van szem előtt.

A kert végében tárolók kialakításához, ereszalja takarásához, arra alkalmas helyiségekben elválasztófalak beépítéséhez kiváló megoldás, ha egy tartós, de mégis költséghatékony, könnyedén szerelhető és telepíthető anyagot keresünk. Könnyű felületkezelés és alacsony költségek jellemzik ezt a megoldást, horganyzott bevonatának köszönhetően kifejezetten tartós és remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak is. Webáruházunkban megtekintheti és meg is rendelheti az általunk gyártott lemezeket, a szükséges kiegészítőket egyaránt. Ha pedig kérdése merülne fel, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!