Famintás trapézlemez

Famintás trapézlemez

3.990 Ft

Műszaki adatok, leírás

Egyedi igények szerint méretre vágás.

Egyenesen a gyártótól!
Szállítást az ország egész területén vállalunk, kedvező szállítási díjjal. Lemezeink ingyen átvehetőek az ország 5 pontján elhelyezkedő telephelyeink egyikén.

3.990 Ft

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Kategória:

A famintás trapézlemez alkalmazása

A famintás trapézlemez kiválóan alkalmas lehet kültéri és beltéri használatra egyaránt. Nem csak épületeket burkolataként használhatjuk, hanem egyszerre biztosítanak látványos, praktikus és tartós megoldást akkor is, ha kerítésépítésre lenne szükségünk egy strapabíró és időtálló, ugyanakkor könnyen méretezhető, telepíthető anyag felhasználásával. A fa alapanyagok kifejezetten népszerűek a kertépítésben, sok száz éven keresztül szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy kerti kapu vagy egy díszes kerítés elkészítéséhez más anyagokat használjanak.

Melyek a fa mintázatú trapézlemez legfontosabb előnyei?

Kétségkívül látványos megoldást és természetes hatást nyújtanak a fa alapanyagok, ugyanakkor hátrányaik szintén vannak: folyamatosan gondoskodni kell karbantartásukról, felületkezelésükről, ellenkező esetben rövid időn belül az enyészeté lesz még egy gondosan kimunkált kerítés is. A kertben közvetlenül ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, a csapadékok és a szélsőséges időjárás mellett a hőingadozás is próbára teheti ezeket a darabokat. Ha pedig a szerkezet károsodik, helyreállítása nem egyszerű feladat.

A famintás trapézlemez célja, hogy úgy adja minél jobban vissza természetesen fa hatását, hogy közben egyszerre biztosít tartós és ellenálló megoldást. A modern gyártási eljárásoknak köszönhetően megjelenésében tökéletesen képes visszaadni a klasszikus fa benyomásást, szinte megtévesztésig hasonlít az igazi fa alapanyagokhoz, különböző árnyalataival, erezeteivel élethűen utánozza a természetesség hatását. Anyaga pedig kifejezetten ellenálló, nem csak az időjárás hatásaival szemben, de felülete egyben tűz- és korrózióálló is.

Hol használható még a famintás trapézlemez?

A trapézlemezek egyébként is olyan termékek, amelyek sokoldalúságuknak köszönhetően széles körben alkalmazhatók az építőiparban. Tökéletesek a kisebb épületek, mint például garázsok, tárolóhelyiségek tetőfedésére és homlokzatburkolatára, de akár ipari körülmények között, nagy gyártóegységek vagy kereskedelmi épületek külső burkolására is remek alternatívát kínálhatnak más alapanyagokkal összehasonlítva. 

A fa mintázatú trapézlemez is tökéletesen beleillik ebbe a sorba, látványos megjelenésével pedig bizonyos szempontból ki is lóg onnan, a szó jó értelmében. Bár kézenfekvő és gyakori alkalmazási terület, amikor a famintás trapézlemez kapu vagy kerítés alapanyagát adja, azonban ezen kívül is számos helyzetben használható, ahol fontos, hogy ne csak tartós, hanem látványos végeredményt is elérjünk.

Igény szerint használhatjuk oldalfalnak, álmennyezetnek, kitűnően alkalmazhatjuk épületek külső és belső burkolására. Előnye, hogy a valódi fával szemben a famintás trapézlemez szinte teljesen gondozásmentes, minimális karbantartási igénnyel. Nem kell tartanunk attól, hogy az idő múlásával elkopna vagy megfakulna a felület, időszakos tisztítása pedig egyszerűen, speciális anyagok és vegyszerek használata nélkül elvégezhető. Webáruházunk kínálatában széles termékpaletta érhető el, széles szín- és bevonatválasztékban, akár egyedi igények szerint méretre vágva.