Bordó Trapézlemez AKCIÓ 0,3 mm vastag

Bordó Trapézlemez AKCIÓ 0,3 mm vastag

2.390 Ft

Műszaki adatok, leírás

Egyedi igények szerint méretre vágás.
Egyenesen a gyártótól!

Az akciós lemezeink II. osztálynak minősülnek, melyekre garanciát nem vállalunk! Csak a vésztői telephelyünkön megtekinthető és megvásárolható. Különböző színben, szélességben és anyagvastagságban elérhető. A lemezek hossza pedig áranként eltérő lehet. Ezek felől kérjük érdeklődjön kollégáinknál a megadott elérhetőségeink egyikén.

Az árak színek szerint változnak.

2.390 Ft

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Kategória:

Másodosztályú trapézlemez akciós áron

A másodosztályú trapézlemez remek megoldás az olyan helyzetekben, amikor elsősorban egy egyszerű és költséghatékony megoldásra van szükségünk és nem jelent problémát az sem, hogy a desingt tekintve nem a legmutatósabb darabokkal kell dolgoznunk. A 2 osztályú trapézlemez nagyon széles alkalmazási körrel rendelkezik. Az elérhető színek és bevonatok széles választéka különösen alkalmassá teszik a változatos felhasználásra: kerítésekhez, homlokzatokhoz, gazdasági épületek burkolatához, mennyezetekhez, fészerekhez, garázsokhoz, raktárakhoz egyaránt jó választást jelent. Emellett kisebb épületek oldalfalaira, konténer épületek építéséhez, valamint térelválasztáshoz is gyakran alkalmazzák ezeket a típusokat. Találkozhatunk velük üzemi körülmények között is, mezőgazdasági épületekben, ipari csarnokokban egyaránt.

Hol használják ezeket a típusokat?

Valójában ezek a profilok képezik a csarnoképületek önhordó tető- és falburkolati rendszereinek alapját. Az esztétikai igényeket és a gazdaságossági szempontokat figyelembe véve a széles szín- és geometriai kínálatból kiválasztható a legoptimálisabb termék (olyan jellemzők alapján, mint bevonat, szín, profilmagasság, vastagság, bordaméretek) A horganyzott alapanyagú többrétegű burkolatrendszer kiváló korrózióvédelmet, felületi ellenállást biztosít, a burkolati színek széles választéka pedig lehetőséget ad az ideális esztétikai megjelenés kiválasztására.

Hogyan alakul a másodosztályú trapézlemez árak?

A másodosztályú trapézlemez választása esetén valamilyen szinten kompromisszumot kötünk a megfizethetőség és a kifogástalan minőség között. A prémium kategóriás trapézlemezekkel szemben lényegesen kedvezőbb árfekvésben érthetők el ezek a modellek, gyártásuk során ugyanis elsősorban célszerűségi szempontokat tartanak szem előtt. Ezeket a típusok ipari megjelenéssel rendelkeznek, így akkor jelentenek jó választást, ha az esztétikai elvárások valamivel alacsonyabbak, és nem elsősorban egy kellemes és harmonikus összképre van szükség, hanem olyan anyagra, amely tökéletesen képes ellátni a funkcióját, lehetőleg költséghatékony módon. A másodosztályú trapézlemez árak éppen ezért alacsonyabbak, mint a prémium minőségű gyártmányoké, ugyanakkor nem ezek jelentik a kategória legolcsóbb típusait: valahol félúton vannak a prémium minőség és a legegyszerűbb kivitelek között.

Gazdaságos, ugyanakkor tartós építőipari megoldás

A 2 osztályú trapézlemez remek megoldás arra, hogy képesek legyünk nagy felületek alacsony költségek mellett történő lefedésére. Gazdaságosan burkolóanyagok lehetnek minden olyan esetben, amikor a jó szigetelés kevésbé játszik fontos szerepet. Ezen kívül is alkalmazható kiegészítő burkolatként, mint ahogyan szendvicspanel épületeken láthattunk már hasonlót. A horganyzott acél egyik legfontosabb előnye más megoldásokkal szemben, hogy a többrétegű bevonatának köszönhetően kifejezetten tartós, az időjárás viszontagságinak remekül ellenálló anyag, amely mindemellett könnyen szállítható és egyszerűen szerelhető. C